Kızarmış Dondurma Topları

Kızarmış dondurma topları, lezzetli ve hafif bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dondurma toplarını, çırpılmış yumurta, tahin ve pirinç unu karışımına bulayıp, daha sonra derin dondurucuda 1 saat bekletin. Antep fıstığı ile kaplayın.
-
2
Tekrar derin dondurucuya alıp, 2 saat bekletin. Daha sonra kızgın ayçiçek yağında kızartıp, bal, kızılcık marmeladı ve nane yaprağı ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL