Tereyağı ve irmiği bir tencereye alıp, hafif kokusu çıkana kadar kavurun. Üzerine süt, toz şeker ve krema ilave edip, sürekli karıştırarak boza kıvamına gelene kadar pişirin.
Hindistan cevizini yapışmaz yüzeyli bir tavada, kısık ateşte rengi değişmeden hafif kavurun. Yuvarlak, cam bir kabın dibini kaplayacak şekilde hindistan cevizinin yarısını yayın. Üzerine pişirdiğiniz sütlü karışımı, onun üzerine de kalan hindistan cevizini boşaltın. En üste de badem serpin ve buzdolabında donması için 2-3 saat bekletin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.