Hindistan Cevizli Supangle

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir su bardağı sütün içine toz şeker, un, nişasta ve bir süzgeçten eledikten sonra da kakaoyu ekleyip karıştırın. Kalan sütü kaynatın ve bu karışımı karıştırarak ekleyin.
-
2
Koyulaşana kadar sürekli karıştırın ve koyulaşınca soğuk suyu katın. Kaynayınca tencereyi ocaktan alın ve iri parçalara ayrılmış çikolata ile tereyağını ekleyip, karıştırın. Kuplara paylaştırın ve üzerlerine hindistan cevizi serpin. Soğuyunca servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL