Hindistan Cevizli Supangle
Bu supangle tarifine bayılacaksınız! İşte Hindistancevizli Supangle tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir su bardağı sütün içine toz şeker, un, nişasta ve bir süzgeçten eledikten sonra da kakaoyu ekleyip karıştırın. Kalan sütü kaynatın ve bu karışımı karıştırarak ekleyin.
-
2
Koyulaşana kadar sürekli karıştırın ve koyulaşınca soğuk suyu katın. Kaynayınca tencereyi ocaktan alın ve iri parçalara ayrılmış çikolata ile tereyağını ekleyip, karıştırın. Kuplara paylaştırın ve üzerlerine hindistan cevizi serpin. Soğuyunca servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL