Çilek Reçelli Dondurma

Çilek Reçelli Dondurma
ORTA 4 KİŞİLİK

Çilek reçelli dondurma, sofralarınıza renk katacak lezzetli ve ferahlatıcı bir dondurma tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kadayıfın üzerine ayçiçek yağı gezdirin ve didikleyin. Isıya dayanıklı porsiyonluk kaselerin içine tereyağı ile yağlayın. Elinizde şekil verdiğiniz kadayıfları kaselere bastırarak yerleştirin.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alın. Her birinin içine birer top dondurma koyun. Üzerlerine çilek reçeli gezdirin. Bekletmeden servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...