Çilek Reçelli Dondurma

Çilek reçelli dondurma, sofralarınıza renk katacak lezzetli ve ferahlatıcı bir dondurma tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kadayıfın üzerine ayçiçek yağı gezdirin ve didikleyin. Isıya dayanıklı porsiyonluk kaselerin içine tereyağı ile yağlayın. Elinizde şekil verdiğiniz kadayıfları kaselere bastırarak yerleştirin.
-
2
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alın. Her birinin içine birer top dondurma koyun. Üzerlerine çilek reçeli gezdirin. Bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL