Mantarlı Kuskus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde dilimlenmiş mantarı ve kıyılmış sarımsağı, mantar suyunu salıp çekene dek kavurun. Kuskusu ekleyip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. Su, tuz ve karabiberi de ilave edip karıştırdıktan sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan almaya yakın, üzerine 4'e bölünmüş kiraz domates ve ince kıyılmış dereotunu ekleyin. Ocağın altını kapatıp 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...