Sıcak Şarap

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tüm malzemeyi çelik tencereye alıp, kaynama noktasına gelene kadar pişirin (kesinlikle fokurdamayacak).
    Ardından ocağı kapatın. Soğuyunca buzdolabına kaldırıp, bir gün bekletin. Ertesi gün tülbentten süzüp, cam
    şişelere koyun. Tekrar buzdolabına kaldırın. Kullanacağınız kadarını ısıtın. Saplı fincanlara koyup, çubuk
    tarçınlarla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...