Karışık Komposto
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Elma ve armudu kabuklarını soymadan ince dilimleyip, ayvayı kuşbaşı doğrayın. Su ve toz şekeri geniş bir tencereye alıp ocağa oturtun. İçine çubuk tarçın, karanfil ve ayvaları ilave edin. Ayvalar yarı yarıya yumuşayana kadar kaynatın. Sonra elma ve armutları ilave edin. Meyveler yumuşayınca ocaktan alın. Soyup arzunuza göre dilimlediğiniz kivi ve portakal dilimlerini, nar tanelerini ve yıldız anasonu tencereye ekleyin. Soğuduktan sonra nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL