Menekşeli Bonbonlar
Enfes bir tatlı... Menekşeli Bonbonlar'a bayılacaksınız!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Önce glikozu hazırlayın. Toz şeker ile suyu 5 dakika kaynatın. Ocaktan alınca bir tutam tuzu ilave edin.
-
2
Bonbonlar için; toz şeker, su ve glikozu kısık ateşte karıştırarak pişirin. Kaynadığı zaman limon tuzunu ekleyin. Karıştırarak kıvamı koyulaşana dek pişirin (rengi hafif kahverengileşecektir). Şekerler pişince, istediğiniz kalıba çay kaşığı ile dökün. Menekşeleri yerleştirin. Soğuyunca şekerleri yiyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL