Ön hazırlık olarak, şerbet için su ve toz şekeri kaynatın. İçine limon suyunu aktarıp, bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Soğumaya bırakın. Ayrı bir kabın içinde ceviz, margarin, süt, kabartma tozu ve unu iyice karıştırın. Bu harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Üzerine, önceden hazırladığınız ve soğutulmuş serbeti dökün. Şerbetini çekince servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.