Yumurtalı Kapuska

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SIVIYAĞI bir tencereye alıp üzerine yemeklik doğradığınız soğanları ilave edin. Soğanların rengi dönünce küp doğranmış kırmızı biberi ve salçayı ekleyip kavurun. Daha sonra irice doğranmış lahanayı tencereye ekleyin. Tuz ve pulbiber ilave edin. Lahanaların pişmesine yakın ocaktan alın ve bir fırın kabına yerleştirin. Lahanaların ortasını yuva gibi açıp yumurtaları kırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yumurtalar katılaşana kadar pişirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...