Yoğurtlu Taze Fasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAZE fasulyeleri üçe veya dörde bölün. Çok az su ilavesiyle yumuşayıncaya dek haşlayın. Fasulyeler yumuşadığında ateşten alın. Süzüp, başka bir tabağa aktarın. Haşlama suyunu yoğurda ekleyip, iyice çırpın. Sarmısakları dövüp, ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Sarmısaklı yoğurdu fasulyelerin üzerine dökün. Sıvıyağı küçük bir kapta kızdırıp, kırmızıbiberi ekleyin. Ateşten alıp, yoğurdun üzerine gezdirerek, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...