Yoğurt Soslu Kereviz Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZLERİ temizleyip, yarım cm'lik halkalar halinde doğrayın. Bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ve limon suyu ekleyin. 20 dakika haşlayıp kurulayın. Bir kaba un, pulbiber, karabiber ve tuz koyup karıştırın. İkinci bir kaba yumurtaları kırıp çırpın. Üçüncü bir kaba da ince rendelenmiş kaşar peynirini koyun. Haşladığınız kerevizleri önce una, sonra yumurtaya, ardından kaşar peynirine, sonra yeniden una bulayın. Daha sonra kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın. Ilındıktan sonra servis tabağına aktarın. Sos için yoğurt ve mayonezi bir kaba alıp çırpın. Üzerine kalan malzemeyi
    katıp yeniden çırpın. Kereviz paneyi yoğurt sosla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.