Yaz Patlıcanı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATLICANLARI alacalı soyun. İri iri doğrayıp tencereye dizin. Domatesleri kabukları ile blendırdan geçirin. Patlıcanların üzerine yayın. Sarmısakları ayıklayıp domateslerin üzerine serpiştirin. Havucu halka halka doğrayıp tencereye ilave edin. Tuz, karabiber, tozşeker ve zeytinyağını tencereye alın. Orta hararetli ateşte hiç karıştırmadan pişirin (patlıcanlar yumuşadıktan sonra 1 kere karıştırabilirsiniz). Soğuduktan sonra servis tabağına alıp maydanozla süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...