Üç Renkli Sebze Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAĞI ince kıyın. 1 adet soğanı piyazlık doğrayın. Yarım çay bardağı zeytinyağı ile soteleyin. Tuz, karabiber ve 2 adet kesmeşeker ilave edip karıştırın. Kenara alarak soğumaya bırakın. Pancarı rendeleyerek yarım çay bardağı zeytinyağı ve 1 adet doğranmış soğanla soteleyin. Tuzunu ilave ederek, karıştırın. Soğuması için kenara alın. Havuçları rendeleyerek 1 çay bardağı zeytinyağı ve kalan 1 adet doğranmış soğanla birlikte soteleyin. 2 adet kesmeşeker ve tuz ekleyerek karıştırın. Kenara alarak soğumaya bırakın. Kalıp olarak kullanacağınız kabı zeytinyağı ile yağlayın. Önce sotelediğiniz pancarı, üzerine ıspanağı, onun da üzerine sotelediğiniz havucu yerleştirin. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirin. Servis tabağına ters çevirin. Yoğurt, sarmısak ve pulbiberi karıştırın. Sebze kavurmasının üzerine gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.