Tahinli Ve Nar Ekşili Piyaz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KURUFASULYEYİ 1 gece ılık suda bekletin. Ertesi gün süzüp yıkayın. Bir çay kaşığı sirke eklediğiniz suda haşladıktan sonra, süzüp servis tabağına aktarın. Piyazlık doğranmış soğan, ince kıyılmış maydonoz, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip harmanlayın. Biraz suyla açılmış tahin ve nar ekşisini üzerine gezdirin. Zeytin ve bıldırcın yumurtası ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL