Tahinli Ve Nar Ekşili Piyaz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    KURUFASULYEYİ 1 gece ılık suda bekletin. Ertesi gün süzüp yıkayın. Bir çay kaşığı sirke eklediğiniz suda haşladıktan sonra, süzüp servis tabağına aktarın. Piyazlık doğranmış soğan, ince kıyılmış maydonoz, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip harmanlayın. Biraz suyla açılmış tahin ve nar ekşisini üzerine gezdirin. Zeytin ve bıldırcın yumurtası ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...