Sucuklu Mücver

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SUCUĞU kıyın ve derin bir kaba alın. Kabağı ve patatesi ayrı kaplara rendeleyip, suyunu sıktıktan sonra
    sucuğun içine katın. Yumurta, un, kıyılmış taze soğan, maydanoz, dereotu, tuz ve karabiber katıp, tüm
    malzemeyi iyice karıştırın. Karışımdan birer çorba kaşığı alıp, kızdırılmış sıvıyağa koyun. Önlü arkalı
    kızartın ve karışım bitene kadar işleme devam edin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...