Somonlu ve Kırmızı Havyarlı Patates Katları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATATESLERİ ağır ateşte 30 dakika çatlatmadan haşlayın. Soyup kenarda soğumaya bırakın. 1 çay bardağı mayonezi bir kaba alıp üzerine limon suyu, ince kıyılmış sivri biber ve 1 çorba kaşığı kırmızı havyar ekleyip karıştırın. Patatesleri keskin bir bıçakla mümkün olduğu kadar ince şekilde enine dilimleyin. Dilimlediğiniz patateslerin en büyük halkasını bir tabağa alıp üzerine mayonezli malzemeden sürün. Patates büyüklüğünde kestiğiniz somonları bunun üzerine koyun. Tekrar daha küçük bir halka patates koyup aynı işlemi tekrarlayın. Tüm patatesler bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Kalan havyarla patatesleri süsleyip yeşillikle servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.