Soğan Kızartması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞINI eritip üzerine temizlenmiş soğanları ekleyin ve ağır ateşte 20 dakika sote edin. Diğer tarafta un, zeytinyağı, yoğurt, yumurta ve tuzu bir kapta karıştırıp iyice yoğurun. Gerekirse biraz su ilave edip kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın. Hamurdan küçük bir ceviz kadar parçalar kopartarak avucunuzda yuvarlayın. Ortasını açıp 1 adet sote edilmiş arpacık soğanı yerleştirip kapatın. Galeta ununa buladıktan sonra kızartarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...