Sebzeli Krep

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YapIşmaz yüzeyli tavaya biraz yağ sürün. Krep malzemesini derin bir kapta çırpın. Tavaya birer kepçe bu malzemeden boşaltın. Önlü arkalı pişirin. Ayrı bir yerde, jülyen doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin. Jülyen doğranmış havuç, kabak ve en son soya filizini ekleyip sotelemeye devam edin. Soya sos, sarmısak, karabiber ve tuz ekleyip, sebzeleri ocaktan alın. Kreplerin içine sebzeli malzemeyi paylaştırıp, rulo biçiminde sarın. 2-3 dakika orta ısılı fırında tutup, kremalı yoğurt sosla servis yapın.


Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...