Sebzeli Çılbır

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KABAK, havuç ve biberleri temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın. Bezelye dahil bütün sebzeleri ayrı
    ayrı haşlayın ve süzün. Zeytinyağını bir tavaya alıp, sebzeleri ekleyin ve 1-2 dakika çevirin. Suyu bir tencereye
    alın ve kaynatın. Yumurtayı kırın ve pişince kevgir yardımıyla servis tabağına alın. Diğer yumurtaları da
    aynı şekilde pişirin. Tuz ve karabiber serpin. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...