Sebzeli Çılbır
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KABAK, havuç ve biberleri temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın. Bezelye dahil bütün sebzeleri ayrıayrı haşlayın ve süzün. Zeytinyağını bir tavaya alıp, sebzeleri ekleyin ve 1-2 dakika çevirin. Suyu bir tencereyealın ve kaynatın. Yumurtayı kırın ve pişince kevgir yardımıyla servis tabağına alın. Diğer yumurtaları daaynı şekilde pişirin. Tuz ve karabiber serpin. Haşlanmış sebzelerle birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL