Sarmısaklı Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZLERİ soyup halka halka doğrayın. Sarmısakları soyup 1-2 parçaya bölün. Kereviz ve sarmısakları limon suyunun içine koyup bir süre bekletin. Sonrasında kerevizleri tek tek çıkarıp tencereye dizin. Aralarına sarmısakları yerleştirin. Kalan limon suyunu da üzerine gezdirerek dökün. Suyunu ve 3 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin. 1 tatla kaşığı tuzu ilave edip çok ağır ateşte, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Sıcak veya soğuk servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...