1 HARÇ için, küp doğranmış soğanı 1 kahve fincanı zeytinyağında soteleyin. Ayrı bir yerde patatesleri rendeleyin. Pirinç, soğan, kıyılmış maydanoz, biber salçası, tuz, karabiber ekleyip karıştırın.
2 Karalahananın saplarını kesip, haşlayın. 1 adet yaprağı düz bir zemine yayıp, kenarına 1 çorba kaşığı harç yerleştirin. Sigara böreği gibi sarın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Tencereye yerleştirip, üzerine 2-3 su bardağı su ekleyin. Kalan 1 kahve fincanı zeytinyağını gezdirip, tuz serpiştirin. Sarmaların açılmaması için üzerine tabak kapatın. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Limonla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.