Patates Kabuğunda Sufle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATESLERİ yıkayıp haşlayın. Daha sonra kabuklarını soymadan ikiye bölün. Kaşıkla içlerini boşaltın. Üzerine krema ve hardal ekleyip kenara alın. Tereyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış pırasayı yumuşayana kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve sarmısağı ekleyip birkaç dakika pişirin. Patatesli rendeleyip alıp hardallı karışımı tavaya ilave edin. Cheddar peynirini rendeleyip, yarısını tavaya ekleyin. Bir-iki çevirip ocaktan alın. Harcı patateslerin içine paylaştırın. Kalan peyniri patateslerin üzerine koyun. Patatesleri bir fırın tepsine alıp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar tutup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL