Mürdüm Erikli ve Sebzeli Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ZEYTİNYAĞINI geniş bir tencereye alın. Kıyılmış soğan ve sarmısak ekleyip soteleyin. Enginarları tencereye yerleştirin. Ayrı bir yerde sebze suyu, limon suyu ve unu iyice çırpıp, enginarların üzerine gezdirin. Su kaynamaya başlayınca dilimlenmiş mürdüm eriği, arpacık soğan, parizyen kaşığı ile çıkarılmış havuç, kabak, patates ve dilimlenmiş domates ekleyin. Sebzeler yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp,arzuya göre kendi suyu ile birlikte servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...