Mürdüm Erikli ve Sebzeli Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ZEYTİNYAĞINI geniş bir tencereye alın. Kıyılmış soğan ve sarmısak ekleyip soteleyin. Enginarları tencereye yerleştirin. Ayrı bir yerde sebze suyu, limon suyu ve unu iyice çırpıp, enginarların üzerine gezdirin. Su kaynamaya başlayınca dilimlenmiş mürdüm eriği, arpacık soğan, parizyen kaşığı ile çıkarılmış havuç, kabak, patates ve dilimlenmiş domates ekleyin. Sebzeler yumuşayana dek pişirin. Servis tabağına alıp,arzuya göre kendi suyu ile birlikte servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...