Mantarlı Parfe

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KREMA hariç tüm malzemeyi bir tencereye alıp pişirin. Mantarlar iyice piştikten sonra karışımı süzün. Mantarları blendırdan geçirin. Kremayı yoğun bir kıvam alana kadar çırpın. Mantarları krema ile karıştırın. Önceden yağlanmış kalıplara karışımı paylaştırın. Buzlukta dondurun. Süzdüğünüz sosu servis tabağına yayın. Mantarlı parfeyi sosun üzerine yerleştirin. Nane yaprağı ile süsleyip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.