Mantarlı Biberli Dürüm

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları dilimleyip, sıvıyağda soteleyin. Mantarlar bıraktığı suyu çektiğinde doğranmış taze soğanları ve çarliston biberleri ekleyin. 3 dakika sonra küp doğranmış domates, maydanoz, pulbiber ve tuzu ekleyin. Birkaç dakika daha soteledikten sonra ateşten alın. Lavaş ekmeğini serin. Hazırladığınız harcı uç kısmına koyup, sarın. Maydanozla bağlayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...