PİRİNCİ haşlayın. Soğanı doğrayıp, mısırözü yağında pembeleşene dek kavurun. Mantarları çok ezmeden robotta küçük parçalara ayırın ve soğanların üzerine ekleyip, bıraktığı suyu çekene dek pişirin. Sonrasında üzerine soya kıyması, fesleğen, köri, tuz ve karabiberi ilave edip, 5 dakika karıştırarak kavurun. Ardından haşlanmış pirinç ve doğranmış maydanozu katıp bir taşım pişirin. Ocaktan indirip ılınmaya bırakın. Ilındığında poğaça büyüklüğünde parçalar koparıp, yuvarlak köfteler haline getirin. Tek tek mısır ununa bulayın. Ardından yumurtaya bulayıp, kızdırılmış yağda arkalı önlü, altın sarısı rengi alana dek kızartın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.