Limonlu Kereviz

ORTA 4 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZLERİ soyup, üzerini 2 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suya yarım limonun suyunu da ekleyin. Bu arada arpacık soğanlarını zeytinyağında, bütün olarak soteleyin. Kerevizleri limonlu sudan çıkarıp, iri küpler halinde doğrayın ve arpacık soğanlara ilave edin. Üzerine 2 bardak sıcak suyu katın. Kalan limonları da kabuklarıyla birlikte dilimleyip üzerine atın. Tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Kerevizlerin pişmesine yakın, kereviz saplarını katın. Saplar da pişince, tencereyi ocaktan alıp soğutun. Servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...