Limonlu Kereviz
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KEREVİZLERİ soyup, üzerini 2 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suya yarım limonun suyunu da ekleyin. Bu arada arpacık soğanlarını zeytinyağında, bütün olarak soteleyin. Kerevizleri limonlu sudan çıkarıp, iri küpler halinde doğrayın ve arpacık soğanlara ilave edin. Üzerine 2 bardak sıcak suyu katın. Kalan limonları da kabuklarıyla birlikte dilimleyip üzerine atın. Tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Kerevizlerin pişmesine yakın, kereviz saplarını katın. Saplar da pişince, tencereyi ocaktan alıp soğutun. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL