Kurufasulye Piyazı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KURUFASULYEYİ yıkayıp, üzerini üç parmak geçecek kadar su ekleyin ve bir gece dinlendirin. Ertesi gün suyunu süzüp yeniden su ekleyerek haşlayın. Suyunu yeniden süzüp, derin bir kaseye alın. Fasulye soğuyunca, nar, halka doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, kıyılmış kırmızı biber ve sivribiber ekleyip harmanlayın. Sos için elma sirkesi, nar ekşisi, zeytinyağı, limon suyu ve tuzu çırpıp piyazın üzerine gezdirin. Servis tabağına alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL