Kremalı Mantar Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları temizleyin. Yeşil soğanları küçük doğrayın. Maydanozu kıyıp, sarmısağı dövün. Zeytinyağını bir tavaya alıp kızdırın. Mantarları tavaya alıp soteleyin. Soğan ve sarmısağı ilave edin. Tuz ve karabiberi ekleyip 2-3 dakika daha pişirin. Nişastayı yarım çay bardağı suda eritip mantarların üzerine gezdirin. Bir taşım kaynatın. Rendelenmiş kaşar peynirinin 2/3'ünü, kıyılmış maydanozu ve dilimlenmiş kırmızı biberi tavaya ekleyip karıştırın. 1-2 dakika daha pişirin. Kalan peyniri üzerine serpip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...