Kaşarlı Ispanak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerİ haşlayın. Ispanakların yapraklarını ayırın. Bir tencereye sıvıyağı alın. Ispanak yapraklarını tencereye alın. Üzerine tuzu ekleyip kendi suyuyla pişirin. Ispanaklar piştikten sonra karabiber ve tozşeker ekleyip harmanlayın. Fırın kabına yayın. Üzerine sütü gezdirin. Ispanakların üzerine haşlanmış patatesleri rendeleyin. Galeta ununu serpin. En üste dilimlenmiş dil peynirini yayıp kırmızı pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında peynir eriyene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL