Karnabahar Graten

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KARNABAHARI temizleyip parçalayın. İçine limon suyu sıkılmış suda haşlayın. Pişen karnabaharları haşlama suyunda bekletmeden hemen süzerek çıkartın. Fırın tepsisine folyo yayın. Karnabaharları folyonun üzerine dizin. Üzerlerine 4 çorba kaşığı kaşar peynirini paylaştırın. 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar iyice pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...