Kabak Sıyırma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabakları soyacak yardımıyla çekirdeklerine kadar şerit şerit soyun (çekirdekli kısım kullanılmayacak). Tencereye soğanı rendeleyin. İnce kıyılmış dereotunu ekleyin. Zeytinyağını ilave edip kavurun. Bu sırada küp şekerleri atın. Ardından soyulmuş ve uzun uzun kesilmiş kabakları tencereye koyun. Limon, tuz, pirinç ve 1 su bardağı sıcak su koyup, kısık ateşte yarım saat pişirin. Soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...