İspanyol Usulü Patatesli Omlet
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerİ yıkayıp soyun ve küp küp doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağını 20 cm çapındaki bir tavada ısıtın. Patates ve soğanları tavada soteleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. Patates ve soğanlar renk değiştirince kısık ateşe alın. Yumurtaları bir kasede çırpın. Frenk soğanını ekleyip karıştırın. Yumurtalı karışımı tavadaki patates ve soğanların üzerine yayın. Her iki tarafını da kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL