PATATESLERİ haşlayın. Ilındıktan sonra kabuklarını soyup bir çatalla ezin ve geniş bir kaba alın. Üzerine
havuç, kaşar peyniri, yumurta akı, krema, galeta unu, muskat, biberiye ve tuz ekleyip yoğurun. Harçtan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, silindir şeklinde köfteler hazırlayın. Köfteleri önce çırpılmış yumurta akına sonra galeta ununa bulayın. Önlü arkalı kızartıp fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine
çıkarın. 5 dakika bekletip servis tabağına aktarın. Sos için tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Köfteyle birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.