ARPACIK soğanları 2 çorba kaşığı zeytinyağında soteleyin. Sarmısak ekleyip sotelemeye devam edin. Et ilave edip, suyunu salıp yeniden çekene dek karıştırın. Sebze suyu ilave edip, 30 dakika pişirin. İrice doğranmış balkabağı, daha sonra kabukları ayıklanmış kestane ve mürdüm eriği ekleyin. Üzerine 3 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip güvece alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.