Fesleğen Soslu Körili Patates

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri yarı yarıya haşlayın. Kabuklarını soyup dörde bölün. Fırın tepsisine dizin. Diğer tarafta köri, ezilmiş sarmısak ve zeytinyağını karıştırın. Patateslerin üzerine gezdirin. Yarım saat bekletin. Arada bir karıştırarak, patateslerin sosu iyice emmesini sağlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Sos için fesleğeni incecik kıyıp, yoğurtla karıştırın. Servis tabağına kıyılmış marulları yayın. Fırından çıkardığınız patatesleri marulların üzerine dizin. Fesleğen sosu gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.