Barbunyalı Kapuska

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞINI bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine eti
    ekleyip, suyunu salıp çekene dek pişirin. Salçayı katın ve 1-2 dakika karıştırarak kavurduktan sonra,
    tencereye küçük parçalar halinde kesilmiş lahanayı ekleyin. 5 dakika sonra barbunya, pulbiber ve tuz
    katın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Et ve lahana yumuşayana kadar 30-35 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...