Barbunyalı Kapuska

ORTA 8 KİŞİLİK

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞINI bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine eti
    ekleyip, suyunu salıp çekene dek pişirin. Salçayı katın ve 1-2 dakika karıştırarak kavurduktan sonra,
    tencereye küçük parçalar halinde kesilmiş lahanayı ekleyin. 5 dakika sonra barbunya, pulbiber ve tuz
    katın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Et ve lahana yumuşayana kadar 30-35 dakika pişirin.
    AŞÇININ NOTU
    Bu yemeği karalahana ile de hazırlayabilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...