Bir Isırımlık Ekmekler

Lezzet dolu bir ısırık: Küçük ekmekler, büyük tatlar sunar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tost ekmeği içi için, ıspanak yaprağı, krema, sarmısak, zeytinyağı, reyhan, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiberi blenderden geçirin. Çavdar ekmeğinin içi için, rendelenmiş beyaz peynir, nar ekşisi, ince kıyılmış taze nane, zeytinyağı, tuz ve pul biberi karıştırın.
-
2
Tatların birbirine geçmesi için her iki harcı da buzdolabında 1 saat bekletin. Ispanaklı karışımı 3 adet tost ekmeğinin üzerine sürüp, diğer ekmekleri üzerine kapatın. Çavdar ekmeklerini de peynirli içle aynı şekilde hazırlayın. Ekmekleri üçgen olacak şekilde kesip servis tabağına alın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL