Açma Dolması

Lezzetli açmanın içinde sürpriz dolgu: Açma dolması, her lokmada nefis bir tat deneyimi sunar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Havucu haşlayıp, süzdükten sonra ezin. İçine siyah zeytin, hardal tohumu, rendelenmiş kaşar peyniri, balzamik sirke, ceviz, maydanoz, biber salçası ve zeytinyağı ilave edip bütün malzemeyi karıştırın.
-
2
Açmayı yanlamasına kesin. İçine önce marul yaprağı, çedar peyniri ve hazırladığınız iç harçtan 2 yemek kaşığı koyun. Diğer açmalara da aynı işlemi uygulayın. Açma dolmalarını servis tabağına alın ve çayla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL