Közlenmiş Biberli ve Ton Balıklı Sandviç

Pratik hazırlanması ve nefis lezzetiyle Közlenmiş Biberli ve Ton Balıklı Sandviç Tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Dolmalık sarı biberleri közleyin (fırında veya ocak-ateş üzerinde). Kabuğunu soyduktan sonra dörder parça elde edecek şekilde kesin.

  • 2

    Üzerlerine zeytinyağı gezdirip karabiber serpin. Kırmızı soğanın kabuğunu soyup ince, uzun parçalar şeklinde doğrayın. Konserve ton balığının yağını süzün.

  • 3

    Avokadoyu boyuna ikiye kesip çekirdeğini çıkarın. İçini bütünlüğünü bozmayacak şekilde bir kaşık yardımıyla çıkarın ve dilimleyin. Baget ekmekleri boyuna iki parçaya kesin.

  • 4

    Alt parçalarının üzerine ev yapımı mayonez sürün. Üzerine sırasıyla kıvırcık marul yaprakları, közlenmiş sarı biber, ton balığı, soya filizi, küçük parçalara kesilmiş yeşil zeytin ve avokado dilimlerini ilave edin. Ekmeklerin diğer parçalarını üzerine yerleştirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...