Portakallı Yaban Ördeği Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yaban ördeğini temizledikten sonra içine kıyılmış soğan, havuç, kabak, defne yaprağı, dilimlenmiş portakal ve karabiberi yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında iki buçuk saat pişirip, eti kemiğinden ayırın. Yapışmaz yüzeyli tavada soteleyin ve kenara alın. Sos için portakalların kabuklarını soyun. Suyunu sıkıp, kabuklarını jülyen doğrayın. Portakal suyu ve kabuklarını, tane karabiber, defne yaprağı ve balı 30 dakika kaynatın. Akdeniz yeşilliği, kıvırcık ve göbek marul, ceviz, kayısı ve ördek etini salata kasesine alıp, harmanlayın. Üzerine sosu gezdirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, ılık olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.