Kuşkonmazlı ve Vicentina Soslu Roka Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle sosu hazırlayın. Bunun için yumurtaları derin bir kaba koyup yavaş yavaş kaynatın. Kaynamaya başladıktan 8 dakika sonra sudan alıp soğuk suya koyun. Soyup sarılarını ve beyazlarını ayırın. Bir kaba yumurta sarılarının tamamını ve beyazlarının yarısını koyup üzerine hardal, doğranmış soğan, sirke ve zeytinyağının yarısını ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Çok kalın olursa biraz su katabilirsiniz. Kuşkonmazların uçlarını kesin ve gövdelerindeki kabukları sebze soyucu ile temizleyin. Kalan zeytinyağı ile kuşkonmazları harmanlayın. Izgarada pişirip kenara alın. Pişirdiğiniz kuşkonmazları salata tabağına yerleştirin. Rokaları üzerine ekleyin. Kalan yumurta beyazlarını dilimleyip en üste koyun. Yumurtalı sosu salatanın üzerinde gezdirin. Parmesan peyniri ile süsleyip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.