4 su bardağı su
2 su bardağı pirinç
Yarımşar demet dereotu ve maydanoz
1 kutu konserve garnitür
Yarım su bardağı konserve mısır
l 1 çorba kaşığı zeytinyağı
l Tuz ve arzu edilen baharatlar
l
Suyu kaynatıp, tuz ve yıkanmış pirinci ekleyin. Pirinç şişinceye dek 10 dakika haşlayın. Bu arada dereotunu ve maydanozu ince doğrayın. Konserve garnitürün suyunu süzdürüp, sudan geçirin. Pirincin suyunu süzüp, bir kapta garnitürle karıştırın. Üzerine konserve mısırı, doğranmış dereotunu ve maydanozu ekleyin. Zeytinyağını ve baharatları da ilave edip karıştırın. Marul yapraklarıyla süslenmiş servis tabağına garnitürlü pilavı koyun. Ilık veya soğuk servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.