Garnitürlü Pirinç Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Suyu kaynatıp, tuz ve yıkanmış pirinci ekleyin. Pirinç şişinceye dek 10 dakika haşlayın. Bu arada dereotunu ve maydanozu ince doğrayın. Konserve garnitürün suyunu süzdürüp, sudan geçirin. Pirincin suyunu süzüp, bir kapta garnitürle karıştırın. Üzerine konserve mısırı, doğranmış dereotunu ve maydanozu ekleyin. Zeytinyağını ve baharatları da ilave edip karıştırın. Marul yapraklarıyla süslenmiş servis tabağına garnitürlü pilavı koyun. Ilık veya soğuk servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL