Daha sonra bol yağda kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın. Kiraz domatesleri dörde bölün. Sarımsakları ince kıyın. Limonu rendeleyip, suyunu sıkın.
Kızarttığınız patlıcanları servis tabağına alın. Üzerine zeytin, kapari, kiraz domates ve sarımsak ilave edip harmanlayın. Tuzunu ayarlayın. Üzerine limon suyu gezdirin. Rendelenmiş limon kabuğu ve kekikle süsledikten sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.