Sote Deniz Tarağı Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk suyunu ocakta kaynatarak 3 dakika çektirin. incecik kıyılmış trüf mantarı, balzamik sirke ve limon suyunu ilave ederek, biraz daha kaynatın. Nişasta ile koyulaştırıp, çorba kıvamı verin. Böylece sosumuz hazır! Deniz taraklarının her tarafını kızgın tavada kızartın. Bu arada yeşillikleri servis tabağına koyun. Üzerine jülyen doğranmış biberleri yerleştirin. Tuz serpin. Deniz taraklarını ekleyin. Zeytinyağını ilave edin. Sosu da üzerine gezdirip, fesleğen yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL