Sote Deniz Tarağı Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk suyunu ocakta kaynatarak 3 dakika çektirin. incecik kıyılmış trüf mantarı, balzamik sirke ve limon suyunu ilave ederek, biraz daha kaynatın. Nişasta ile koyulaştırıp, çorba kıvamı verin. Böylece sosumuz hazır! Deniz taraklarının her tarafını kızgın tavada kızartın. Bu arada yeşillikleri servis tabağına koyun. Üzerine jülyen doğranmış biberleri yerleştirin. Tuz serpin. Deniz taraklarını ekleyin. Zeytinyağını ilave edin. Sosu da üzerine gezdirip, fesleğen yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...