Nohut Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Nohudu bir gece öncesinden ıslatın. Suyunu süzdükten sonra 3 su bardağı suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzün ve kabuklarını ayıklayın. İçine piyazlık doğranmış kırmızı soğan, yeşil ve siyah zeytin, zeytinyağı, sarımsak, sirke veya limon suyu, toz şeker, maydanoz, tuz ve karabiber katın, Bütün malzemeyi iyice karıştırın. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL