Hafif kızarmış armut dilimleri, mor kreple sarılarak sofistike bir sunum ve eşsiz lezzet yaratıyor. Geleneksel tatlara modern dokunuş, her sofraya şıklık katıyor.
Krep için pancarı sapları ile birlikte irice doğrayıp tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ve üzüm sirkesi ekleyip haşlayın. Pancarın suyunu süzüp, kabuklarını soyun ve blenderden geçirin. Üzerine 3 su bardağı pancar suyu, un ve yumurta ekleyip karıştırın.
Karışımdan 1 çorba kepçesi alıp, yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Krepin içine krem peynir sürüp rulo şeklinde sarın. Pancarlı karışım bitene dek işlemi tekrarlayın. Çöp şişlere geçirip kenara alın. Kızarmış armut için armutları dört eşit parçaya bölün.
Esmer şekerli tereyağında kızartıp çöp şişlere geçirin. Elle irice parçalanmış roka ve maydanozu servis tabağına alın. Üzerine irice dilimlenmiş salatalık serpiştirin. Krep ve armut şişleri yerleştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.