Taptaze mantarlar, zeytinyağı ve baharatlarla buluşuyor; hafif, besleyici ve doyurucu bir tat ortaya çıkıyor. Sofralarınıza şıklık ve doğallık katmak için birebir!
Mantarların zarını soyun ve tencereye alın. Üzerine 2 su bardağı su ve limon suyunu ilave edin. 8-10 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Dilimleyip, servis kabına alıp, üzerine kıyılmış taze soğan, kurutulmuş domates, kırmızı biber, dereotu ve ceviz ekleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.